Navigacija na karti
Iskanje ()
Ebenen einblenden
Smučišča
Tek na smučeh
Bivališča
Poletje
Pohodniške ture
Alpinistične ture
Zimske ture
Kolesarske ture
Tekaške ture
Jezera za kopanje
Pokaži zemljevid
Skrij zemljevid

BERGFEX: Smučišče Krvavec - Smučarski dopust Krvavec - Wintersportgebiet Krvavec

Smučišče Krvavec

Krvavec


1.450 - 1.971m

Načrt smučarske proge Smučišče Krvavec

Aktualne informacije

10. 09. 2018, 15:09 1 od 2
  Odprte vlečnice

Novosti Krvavec

Na Krvavec je najboljše slovensko smučišče po izboru World Ski Awards. V letošnji sezoni praznujemo 60 letnico smučišča Krvavec in tako bo leto še posebaj praznično.


Smučišče Krvavec

Slovensko naj smučišče, Rekreacijsko turistični center Krvavec – prijazen in nasmejan, se nahaja v občini Cerklje na Gorenjskem in je od glavnega mesta, Ljubljane, oddaljen le 25 km, od Kranja 17 km in od Bleda le 35 km. Krvavec je najbližje smučišče mednarodnemu letališču (Brnik, 8 km) v Evropi.

Skupaj s hoteli in apartmaji na smučišču in v dolini ter bližnji okolici smo za obiskovalce, ki si želijo večdnevnega smučanja na Krvavcu, pripravili zanimive in cenovno ugodne pakete nastanitve in smučanja na Krvavcu, smučanja na Bledu, smučanja v Ljubljani in smučanja v Kranju.

Krvavec nudi 30 km odlično urejenih smučarskih prog, na nadmorski višini od 1450m – 1971m. Ta nadmorska višina omogoča čudovite pogoje za smučanje na naravnem in kompaktnem snegu. Smučarska sezona se zaradi ugodne lege ponavadi začne že konec meseca novembra in ponavadi traja več kot 150 dni, vse tja do prvih dni meseca maja, jamčimo pa za 100 smučarskih dni v vsaki sezoni. Proge so razgibane in primerne za smučarje rekreativce in tekmovalce. Bogata dodatna ponudba šole smučanja, izposoje in servisa smučarske opreme, proga z elektronskim merjenjem časa, poligon varne vožnje, poligon za začetnike z igrali, otroški trak in vrtiljak pa razveselijo in privabijo tudi številne smučarje začetnike. Velika atrakcija je snežni hotel, t.i. Eskimska vas Krvavec. Tudi zaradi prijetnega vzdušja, prijazne postrežbe in številnih zabav bodo obiskovalci s Krvavca odšli zadovoljni…in se kmalu spet vrnili!


Zadnji komentarji


Kontakt Smučišče Krvavec

Smučišče Krvavec

RTC Krvavec d.d.
Grad 76, SI-4207 Cerklje na Gorenjskem

Telefon
+386 (0)4 2525911
Snežni telefon
+386 (0)4 2525911
Domača stran
http://www.rtc-krvavec.si/
Vprašanja
Vlečnice Turistična zveza

Keine Einträge gefunden.

Es wurden %count% Einträge gefunden. Bitte Suche verfeinern.

Lokale Suchergebnisse (Entfernung <= 25km)

Weitere Suchergebnisse (Entfernung > 25km)

Alle %count% Suchergebnisse

%Name% %Region%
%Typ% %Hoehe%