Smučišče Turracher Höhe

Logotip Turracher Höhe
Logotip Turracher Höhe
Načrt smučišč Smučišče Turracher Höhe
Vrednosti snegaDanes, 02:01
Danes, 02:01
Datum
50 cm
Mountain
30 cm
Tal
8 von 15
Odprta dvigala

Dvigala

7
7
1
0
0
1
1

Delovne ure Zima

Sezona
01.12.2023 - 14.04.2024
Operacija
09:00 - 16:00

Strmine

enostavno
14,5 km
srednja
24 km
težko
3,5 km
skupaj
42 km

Inovacije

  • NEU ab November 2023: Wildkopfbahn - ein moderne ca. 600 Meter lange 6er-Sesselbahn mit komfortablen Sitzen und automatischen Schließbügeln
  • NEU seit Dezember 2022: Hirschkogellift - ein ca. 750 Meter langer Schlepplift
  • Investierung in die Beschneiungsanlage
  • Pistenverbesserungen
  • NEU! ONLINE TICKETS über unseren Webshop: Ab kommenden Winter wird es möglich sein, Tages- & Mehrtages-Skipässe in unserem Webshop zu kaufen. Sie erhalten nach Kaufabschluss einen QR-Code mit dem Sie den Skipass bei unseren Kassen oder einem unserer Ticketautomaten abholen können.

Das Skiticket kann für Ihren nächsten Skitag auf der Turracher Höhe aufgeladen werden, womit Sie sich den Weg zur Kassa/zum Automaten sparen und direkt durch das Drehkreuz gehen können.


Smučišče

Turracher Höhe predstavlja popolno uživanje v smučanju, vsakovrstno udobje in vedno dovolj snega.

Enkratne smučarske proge na vidni višinski legi. Sodobne in udobne žičnice in vlečnice. Najboljše možne snežne razmere, ne nazadnje zaradi možnosti zasneževanja območja po celi površini. Veliko mesta na širokih progah. In množica majhnega udobja v smučarskem območju, to vse ustvarja WinterGlück na Turracher Höhe.

WinterGlück so sanje o neprekinjeni zabavi, ki presega čisto uživanje v smučanju. Te sanje so postale resnične – na Turracher Höhe, majhnem, pa vrednem smučarskem območju med Koroško in Štajersko, visoko zgoraj v gorah Nockberge. Tu goste pričakuje zimska vznesenost zaradi žičnic in smučarskih prog, ki segajo do 2.205 metrov. Ali pa tudi zato, ker so tukaj velike udobnosti glede smučanja samoumevne – od udobno tople »dnevne sobe« v spodnji postaji žičnice Kornock, ležalnikov povsod na lepih mestih do služabnika ob smučiščih na Turrachu, ki na smučarskem območju vedno prijazno in uslužno skrbi za goste. Tu se takoj počutite kot cesar na smučeh.

Smučarsko območje za začetnike in prave poznavalce, za karverje prav tako kot za borderje, kajti vsi imajo veliko mesta na daljnosežnih progah. Raznolikost območja sega veliko dlje: smučarski teki, drsanje, zimsko pohodništvo, hoja na smučeh, kegljanje na ledu…

Pod Turracher Höhe razumemo majhno, fino družinsko smučarsko območje med Koroško in Štajersko. Na voljo je 15 žičnic in vlečnic (tri žičnice s 6-mi sedeži, 1 kombinirana žičnica, 2 sedežnici, 8 vlečnic, 2 vrvi) in 38 kilometrov spremenljivih smučarskih prog različnih stopenj težavnosti.

Načrtujte počitnice

Prikaži vse nastanitve

Zadnji komentarji

Mi
1
9 hours ago - Michl_B
Al
1
2 days ago - Alpe1
Prikaži vse komentarje nova tema

Pišite na

Bergbahnen Turracher Höhe
Turracher Höhe 178, A-8864 Turracher Höhe

Telefon
+43 4275 8252
Magnetni telefon
+43 4275 8252
Faks
+43 4275 8252 17
Domača stran
https://www.turracherhoehe.at
Poizvedbe
Gorske železnice Turistično združenje
Ocenjevanje 3,9
Moja ocena:

Spletne kamere

Loterija
zwei Shokz-Kopfhörer
Gewinnspiel Shokz Open-Ear Kopfhörer