BERGFEX: Smučišče Cerkno - Smučarski dopust Cerkno

Smučišča Goriška

Smučišče Cerkno

900 - 1.291m
Zemljevid
Skrij zemljevid
Poletje

Cerkno

900 - 1.291m

Načrt smučarske proge Smučišče Cerkno
Aktualne informacijeDanes, 23:04
Danes, 23:04
Datum
-
Hrib
-
Dolina
Odprte vlečnice

Vlečnice Cerkno

2
6
0
0
0

Obratovalni časi Zima

Sezona
-
Odprto
08:00 - 15:00

ZAPRTO

Smučarske proge Cerkno

lahke
8 km
povprečne
8 km
težke
2 km
skupaj
18 km

Smučišče Cerkno

Na točki, kjer se konča Gorenjska in začne Primorska, leži Smučarski center Cerkno, ki velja za najsodobnejše smučišče v Sloveniji!

Pohvali se lahko z najhitrejšimi in za uporabnike najprijaznejšimi smučarskimi napravami. Proge so primerne za smučarje vseh starosti in znanj, v sklopu smučišča se nahajajo tudi urejen snežni park in tekaške proge.

Posebna pozornost je namenjena najmlajšim smučarjem, na smučišču je namreč kar nekaj lokacij, kjer se lahko zabavajo in preživljajo urice na snegu. Na vrhu smučišča se nahaja nova samopostrežna restavracija z razgledno teraso, ki v prijetnem alpskem slogu svojim gostom ponuja raznovrstne jedi, vse s poudarkom na lokalnih sestavinah.

Odlično urejene proge, najsodobnejše in najvarnejše naprave, kakovostna ponudba ostalih storitev, na čelu z Alpsko perlo na vrhu Smučarskega centra Cerkno, so glavni razlogi, da je SC Cerkno tri leta zapored prejel laskavo priznanje Naj slovensko smučišče (v sezonah 2010/11, 2011/12, 2012/13, 2016/2017, 2017/2018), ki ga v vseslovenski radijski akciji podelijo obiskovalci in poslušalci iz vse Slovenije, ponovno pa smo prejeli tudi priznanje Družini prijazno smučišče.

Smučarski center Cerkno posveča veliko pozornost družinam z majhnimi smučarji. Za otroke imamo v neposredni bližini vrha smučišča poligon s pomičnim trakom in vrtiljakom.

Najmlajši lahko sami, s starši ali v varstvu naših varušk uživajo na toplem v smučarskem vrtcu, se tam igrajo, rišejo, gledajo televizijo – počnejo ogromno zanimivih stvari, ki jim bodo pričarale nepozabne smučarske počitnice.

Smučarski center Cerkno je s svojo smučarsko šolo sinonim za učenje smučanja ne le na lokalnem nivoju, pač pa tudi širše. Naši učitelji vas naučijo smučanja ali deskanja z veliko mero potrpežljivosti in profesionalnosti. V smučarski šoli je na razpolago tekoči trak, ki predvsem začetnikom omogoča, da se znebijo morebitnega strahu. Večkrat v sezoni organiziramo tudi skupinske tečaje smučanja in deskanja tako za otroke kot tudi za odrasle.

Kontakt Smučišče Cerkno

Hotel Cerkno d.o.o.
Sedejev trg 8, SI-5282 Cerkno

Telefon
+386 5 3743400
Snežni telefon
+386 5 37 43 400
FAKS
+386 5 3743433
Domača stran
http://www.ski-cerkno.com/sl/index.html
Vprašanja
Vlečnice Turistična zveza

Obratovalni časi Poletje

Sezona
-
Število Vlečnice
1

Zaprto

Ocenjevanje 4,7
Moja ocena:
Unterkünfte finden Cerkno

Spletne kamere

Keine Einträge gefunden.

Es wurden %count% Einträge gefunden. Bitte Suche verfeinern.

Lokale Suchergebnisse (Entfernung <= 25km)

Več rezultatov (Entfernung > 25km)

Vsi %count% Rezultati iskanja

%name% %region%
%type% %elevation%