Therme Zreče - Heilklimatischer Kurort Rogla

Logotip Therme Zreče - Heilklimatischer Kurort Rogla
Logotip Therme Zreče - Heilklimatischer Kurort Rogla

Zdravje in vitalnost.

Zdravje in vitalnost
V ponudbi Term Zreče lahko v vsakem trenutku naredite nekaj zase in za svoje zdravje. Topla akratotermalna voda, poživljajoče kopeli, blagodejne obloge in klasične zdravstvene terapije krepijo zdravje in izboljšujejo počutje. Edinstveno naravno zdravilo, pohorsko šoto, odlikujejo njena ekološka čistost ter učinkovitost pri zdravljenju in lajšanju revmatičnih in drugih obolenj.

Sprostitev in razvajanje
Raznolika ponudba masaž, kopeli in sprostitvenih programov, ki vas napolnijo z novo energijo ter prenovijo telo in duha, zagotavlja popolni užitek in sprostitev še tako zahtevnemu gostu. Izbirate lahko med celo vrsto masaž različnega izvora v kombinaciji zdravilnih zelišč, eteričnih olj, soli in blata. Posebno mesto ima Idila, wellness & spa cener, ki vam ponuja 4 svetove za sprostitev in razvajanje. Obilo užitka ponuja Savna vas, kjer vas boža toplota, omamlja aroma in poživljajo barve in zvok. Razvajajte se tudi ob kulinaričnih dobrotah naših kuharskih mojstrov, h katerim vam bomo ponudili vrhunska vina iz okoliških vinogradov.

Iz termalnih vrelcev med mogočne pohorske gozdove
V objemu mogočnih gozdov zelenega Pohorja so se na mestu, kjer se gorska reka Dravinja umiri in ta svet poveže z Dravinjskimi goricami, razvile Zreče – mlado, lepo in prijazno slovensko mesto. Pečat mu daje sodobno zdravilišče, ki izkorišča vse svoje naravne danosti. Le slabe pol ure vožnje iz Term Zreč je Klimatsko zdravilišče, smučarski in športni center Rogla (1517 m nad morjem). Z blago srednjegorsko klimo in neskončnimi možnostmi za šport in rekreacijo skupaj s termami ponuja enkratno in neponovljivo dopolnitev turistične in zdraviliške ponudbe v vseh letnih časih.

Vir: www.slovenia.info/si/Therme/Therme-Zr...

Therme Zreče
Adresse: Cesta na Roglo 15 3214 Zreče
Tel.: +386/(0)3-7576000, +386/(0)3-7576156

Kontaktni podatki

Dodatne informacije:
www.terme-zrece.si

Poizvedbe na:
terme@unitur.eu